Lugositas.hu

Login Form






Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

Syndicate

Kezdőlap
PDF Nyomtatás E-mail

Örömmel jelentem be, hogy a magyarországi raktár megnyitásával sokkal kezdvezőbb árakon juthatsz hozzá a termékekhez, mint korábban!

A legsűrűbben vásárolt termékek nagykereskedelmi árlistáját felteszem Neked ide 230 Ft/USD árfolyammal kalkulálva (Te mindig nézd meg az aktuális árfolyamot, és azzal számolj!), hogy Te magad is lásd, hogy nagyságrendileg mi mennyibe kerül, hány pontot ér, és ezen információk tükrében el tudj kezdeni kalkulálni, hogy mit rendelj. Törzsvásárlóként ezekhez számíts hozzá 13%-ot, "normál" vásárlóként pedig 33%-ot. Tehát mondjuk egy nagy pH csepp (LL Prime pH 4 oz) ára disztribútoként 84 dollár, törzsvásárlóként 95, míg normál vásárlóként 112 dollár lesz.

Fontos: ha nagyker vásárlóként, azaz disztribútorként (üzletépítőként) szeretnél csatlakozni a fogyasztók immár több mint 15.000 fős táborához, akkor az első rendelésedhez add hozzá a kb. 8.000 Ft-os belépési díjat, melyet distributor kit néven találsz meg, ez jogosít fel a nagyker árakon történő vásárlásra. A következő rendelésednél ennyivel kevesebbet fogsz fizetni (tehát akkor majd nem kell hozzáadnod!). Azt se felejtsd el, hogy disztribútorként legalább 150 pontért kell rendelned az első alkalommal. A nagyker vásárlás feltételeiről bővebben a VÁSÁRLÁS/REGISZTRÁCIÓ menüpontban olvashatsz!

Minden rendelésedhez számíts hozzá egy kb. 2.000 - 2.500 Ft-os házhozszállítási díjat. Inkább kalkulálj egy kicsit többel, hogy a dombornyomott bankkártyádon biztosan legyen elegendő pénz a vásárláshoz!

FIGYELEM! MINDENFÉLE ÁRLISTA KERING A NETEN! Vigyázz, nehogy félreértsd valamelyiket, és a végén keservesen csalódj, amikor meglátod a ténylegesen fizetendő összeget! A LEGTÖBB ÁRLISTA ugyanis NETTÓ ÁRAKAT TARTALMAZ, melyre rájön még 20% ÁFA! 

AZ ITT TALÁLHATÓ ÁRAK BRUTTÓ DOLLÁR ÁRAK
(tehát már hozzá van adva a 20% ÁFA is!).
A LUGOSITAS.HU OLDALON
MINDIG AZ INNERLIGHT HIVATALOS ÁRLISTÁJÁT
TALÁLOD!
EBBEN MINDIG MEGBÍZHATSZ!

 

Átnézegetheted a teljes nagyker árlistát is leírással együtt, mely az itt megtalálható termékeken kívül további nagyszerű készítményeket is tartalmaz a gombák mérgeinek közömbösítését elősegítő táplálék-kiegészítőtől kezdve a samponon át egészen a víztisztító berendezésig.

Egysoros leírást itt a honlapon is találsz a kiegészítő termékekről, nem csak a két alaptermékről olvashatsz.

Bármilyen kérdésed van, keress nyugodtan. 

FIGYELEM!
ÚJ TERMÉKEK ÉRKEZTEK (FOLYÉKONY KLOROFILL ÉS 4 SÓ-KEVERÉK, MELYEKET AZ ÁRLISTA ELEJÉN IS MEGTALÁLSZ!

NAGYKER ÁRAK 

 (Törzsvásárlóként ezekhez számíts hozzá 13%-ot, "normál" vásárlóként pedig 33%-ot!)

kedvenc termékek nagyker árlistája

Bővebb információt a termékekről itt találsz:
SuperGreens és Prime pH
Wellness Kiegészítők
100%-ban természetes bőrápolás
Víztisztítás
Élelmiszerek