Lugositas.hu

Kezdőlap arrow HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
Hogyan fogyaszd a két alapterméket PDF Nyomtatás E-mail
Az_elet_vize1) Először a porból csak fél mérőkanállal tegyél bele 1 liter vízbe, és 10 cseppet. Lehet akár 3 litert is inni egy nap vagy még többet, de fontos, hogy csak fele mérőkanál por kell egy literbe. Ezt az adagot fel lehet emelni fokozatosan 3-4 nap alatt, de a csepp maradjon mindig 10. Tehát nagyjából a 4- 5. naptól már tegyél egy mérőkanál port és 10 cseppet egy literbe.
2) Ha jelentkeznek méregtelenítési tünetek, és túl erősek, akkor csökkentsd a por mennyiségét, de a cseppet és a vizet ne. Sok folyadék kell a szervezetnek.
3) Ha elkészítesz egy adagot, 3-4 órán belül fogyjon el, ne álljon. Inkább csak fél litert csinálj meg egyszerre, ha nem fogy el a liter 3-4 óra alatt.  
4) Ha fehérjét eszel (pl. húst, tej(termék)et, tojást, stb.), várj másfél-2 órát, mielőtt Innerlight-ot innál, mert a fehérje emésztéséhez gyomorsavra van szükség, és azt nem lenne szerencsés felhígítani. Inkább evés előtt 10-15 perccel igyál, evés után ne. Érdemes akár reggel ezzel kezdeni a napot (nekem másfél liter az adagom!) Utána jöhet mindenféle szilárd étel, amihez épp kedved van, pl. valami zöldség, mag, egy jó kis saláta (bazsalikommal, oregánóval és olivával nagyon jókat lehet készíteni!). Ha kevésnek érzed, egyél hozzá vagy utána teljes kiőrlésű, élesztőmentes bio tönkölypászkát. De persze nem feltétlenül kell változtatnod az étkezési szokásaidon, a lényeg, hogy sokat igyál!